Renders Autoschade

"Als enige in de regio staat het Renders-team zes dagen per week voor u klaar, ook als het ú uitkomt!"

Hagelschade opgelopen?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Vakkundig gerepareerd en een onzichtbaar resultaat!

 

Plotseling parkeerschade?

Vaak kunnen we deze deukjes uitdeuken zonder spuitwerk, mits de lak niet beschadigd is.

 

Het resultaat?

Onzichtbare reparaties, minimale kosten en onbezorgde, tevreden klanten!

 

Strak in de lak

Vakkundig en onzichtbaar gerepareerd, en natuurlijk zonder kleurverschil weer strak in de lak.

Krasje of deukje?

Snel en onzichtbaar weggewerkt; kwaliteit gegarandeerd!

Motoren en scooters herstel of ombouw?

Wist u dat Renders autoschade ook motoren en scooters volledig van schade hersteld? en zelfs helemaal ombouwd?

Meestgestelde vragen (F.A.Q)

 1. Wanneer krijg ik gratis vervangend vervoer?
  Goed werk heeft tijd nodig, dus als uw vervoermiddel door ons wordt gerepareerd kan het zijn dat dit een aantal dagen duurt. Kunt u niet zo lang zonder uw auto, motor of scooter, dan zorgen wij voor een oplossing; wij regelen dat u mobiel blijft met vervangend vervoer. Ook in zo’n geval mag én kunt u op ons rekenen. 

 2. Moet ik de schade zelf afhandelen met mijn verzekeringsmaatschappij?
  Wij hebben veel ervaring in de afwikkeling van de schade. Ook het contact met uw verzekeringsmaatschappij wordt door ons afgehandeld. U kunt uw auto met een gerust hart achterlaten en wij nemen contact met u op zodra hij gereed is. Alles goed geregeld 

 3. Wat moet ik de eerste keer meenemen?
  Kentekenpapieren deel I en II, Groene kaart (kopie) schadeformulier. 

 4. Wat houdt financieel total-loss in?
  Financieel total-loss betekent dat de herstelkosten en restantwaarde bij elkaar opgeteld hoger zijn dan de dagwaarde. Voor de goede orde; de restantwaarde is de auto in niet herstelde toestand en de dagwaarde is het gemiddelde tussen in- en verkoopprijs. Voorbeeld: dagwaarde is 7.000 Euro en de herstelkosten 6.000 Euro. De restant waarde is 1.500 Euro. Het uit te keren bedrag door de verzekeringsmaatschappij wordt dan (dagwaarde minus restantwaarde) 5.500 Euro.  

 5. Hoe lang duurt gemiddeld het schadeherstel?
  Dat is altijd moeilijk te zeggen. Dat kan variëren van 1 dag tot een week en in sommige gevallen langer. Elk schadegeval is weer anders. Wel doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Goede planning is daarbij een voorwaarde. Kom snel bij ons langs en wij vertellen u meer. 

 6. Hoe moet ik mijn schade verhalen?
  Wanneer u all-risk verzekerd bent vult u een Europees schadeformulier in en wijst u de tegenpartij er op dit zo snel mogelijk op te sturen naar zijn eigen verzekeringsmaatschappij. Vervolgens stelt u de tegenpartij aansprakelijk via uw tussenpersoon of rechtsbijstandverzekeraar. Daarna laat u het schadebedrag door uw reparateur begroten. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij zal afhankelijk van het schadebedrag een expert naar uw auto laten kijken. Het is verstandig om dit bij een reparateur te laten doen. Als het overeengekomen bedrag bekend is wil dit niet zeggen dat het geld direct beschikbaar is. Pas als de tegenpartij schuld erkent en alle administratieve handelingen zijn verricht zal er betaald worden. In de tussenliggende periode moet u in de meeste gevallen het schadebedrag zelf voorschieten. 

 7. Val ik altijd terug in mijn no-claim kortin als ik een schade meld?
  Het is afhankelijk van de schuldvraag en de eventueel opgebouwde no-claim korting. Voor een exacte berekening hiervoor kunt contact opnemen met uw assurantiekantoor of de verzekeringsmaatschappij. 

 8. Moet ik het Eigen Risico voorschieten?
  U dient het eigen risico wat in uw polisvoorwaarden staat bij het ophalen van de auto te voldoen, ook als u niet schuldig bent aan het ongeval moet u het eigen risico voorschieten. Uw verzekeringsmaatschappij zorgt voor het verhaal bij de tegenpartij zij keren het eigen risico naar u uit als de schade verhaalbaar is. In veel gevallen wordt het eigen risico verlaagd of vervalt indien uw auto bij ons laat herstellen (vraag naar de voorwaarden). 
Een kras, een deuk of een kleine beschadiging?

lees verder »

Autoschade Renders | Industrieweg 18 | 5627 BS Eindhoven | T: +31 (0)40 256 69 33   Volg ons op Facebook
Facebook